Corona

Vanwege de harde lockdown, blijft het nijntje museum voorlopig helaas nog gesloten.

 

Wij willen je bezoek aan het nijntje museum graag zo prettig en veilig mogelijk maken. Je vindt hier meer informatie over het Coronabeleid: 

Aanscherpingen

Omdat het nijntje museum een zogenaamde doorstroomlocatie is, is het vanwege de aangescherpte regels voorlopig nodig om een coronatoegangsbewijs én een identiteitsbewijs te tonen bij bezoek. Houd anderhalve meter afstand en draag een mondkapje. Voor meer info kijk ook op rijksoverheid.nl

Let op: voor bezoekers die van buiten de EU komen, gelden extra regels en dient een andere QR code te worden aangevraagd. Voor meer informatie klik hier. 

Online tickets

De toegang tot het nijntje museum is gereguleerd met tijdslottickets. Elke bezoeker heeft een (online) ticket met aanvangstijd nodig, ook als je gratis toegang hebt. Elke tien minuten wordt een beperkt aantal bezoekers binnengelaten. Zo wordt het niet te druk. Kom op tijd, maar niet te vroeg. Bestel tickets.
Let op: er zijn voorwaarden verbonden aan het wijzigen/verplaatsen van tickets. Deze en andere informatie over tickets vind je bij veelgestelde vragen

Vaste route

Houd je aan de route. Deze is gemaakt om de veiligheid van jou en je kindje te waarborgen. Op veel plekken geldt eenrichtingsverkeer. Klik hier Plattegrond nijntje museum voor de plattegrond van het museum. 

Hygiëne

Overal in het nijntje museum is desinfecterende handgel te vinden. Er wordt extra aandacht besteed aan het schoonmaken van de materialen en de toiletten. 

Eten en drinken

Eten en drinken zijn niet toegestaan in het nijntje museum. Bij de koffiecorner kan je lekkere snacks, een nijntje pannenkoek en drankjes krijgen. Die kan je daar nuttigen.

Bezoekduur

Om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen, verzoeken we je vriendelijk om maximaal 1,5 uur te blijven. 

Koop je kaartjes online

Bestel nu je kaartjes voor het nijntje museum.

bestel tickets

ontdek jouw wereld
in het nijntje museum

plan je bezoek koop kaartjes