Peutercentra, kinderdagverblijven en bso’s zijn van harte welkom voor een groepsbezoek.

Het aanbod voor buitenschoolse groepen is bedoeld om zelfstandig uit te voeren. Er is in principe geen begeleider van het nijntje museum bij je bezoek. Neem daarom zelf begeleiders mee voor je groep (vergeet niet voor hen tickets te bestellen) en download de museumtips om het bezoek goed voor te bereiden.

Wil je toch begeleiding vanuit het museum, of heb je vragen over het bezoek? Neem contact op via educatie@nijntjemuseum.nl of bel 030-2362317. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

 

kies je programma

Speciaal voor peutercentra, kinderdagverblijven en bso’s zijn er twee programma’s voor zelfstandig bezoek, de dierentuin en de dokter. Vergeet niet de museumtips te downloaden vóór je bezoek. Kies je programma: de dierentuin of de dokter.

 

boek tickets

programma's primair onderwijs

Kom je met groep 1 of 2 van de basisschool? Kies dan een programma met een professionele spelbegeleider. Er zijn twee leuke en leerzame programma’s speciaal voor scholen.

 

bekijk het aanbod

ontdek jouw wereld
in het nijntje museum

plan je bezoek koop kaartjes

Reserveer je tickets

Tickets raken snel uitverkocht. Om teleurstelling bij de kassa te voorkomen raden we je aan van tevoren tickets te reserveren.

Dit geldt ook voor Museumkaarthouders en VriendenLoterij VIP-KAARThouders.

Online reserveren is makkelijk: ga naar de ticketshop en kies een dag en tijd.

We hopen je gauw te zien in het leukste familiemuseum voor peuters en kleuters!

sluiten