Peutercentra, kinderdagverblijven en bso’s zijn van harte welkom voor een groepsbezoek.

Het aanbod voor buitenschoolse groepen is bedoeld om zelfstandig uit te voeren. Er is geen begeleider van het nijntje museum bij je bezoek. Neem daarom zelf begeleiders mee voor je groep (vergeet niet voor hen tickets te bestellen) en download de museumtips om het bezoek goed voor te bereiden.

Boek en betaal je groepsbezoek eenvoudig online. Je ontvangt het groepsticket per e-mail. Boek minimaal 7 dagen van tevoren minstens 10 kaarten. Alleen dan geldt het kortingstarief van € 5 per kind en € 5 per begeleider.

Wil je iets anders, of heb je vragen over het bezoek? Neem contact op via educatie@nijntjemuseum.nl of bel 030-2362359. Wij zijn bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur.

Momenteel is het helaas niet mogelijk programma’s te boeken vanwege de Coronamaatregelen.

kies je programma

Speciaal voor peutercentra, kinderdagverblijven en bso’s zijn er twee programma’s voor zelfstandig bezoek, de dierentuin en de dokter. Vergeet niet de museumtips te downloaden vóór je bezoek. Kies je programma: de dierentuin of de dokter.

Momenteel is het helaas niet mogelijk de programma’s te boeken vanwege de Coronamaatregelen.

boek nu

programma's primair onderwijs

Kom je met groep 1 of 2 van de basisschool? Kies dan een programma met een professionele spelbegeleider. Er zijn twee leuke en leerzame programma’s speciaal voor scholen.

Momenteel is het helaas niet mogelijk de programma’s te boeken vanwege de Coronamaatregelen.

bekijk het aanbod

ontdek jouw wereld
in het nijntje museum

plan je bezoek koop kaartjes

nijntje museum open vanaf 1 juni

Hoera, het nijntje museum gaat weer open!
Let op: alleen toegang met online ticket

Lees meer

sluiten