Huisregels

Wij willen je bezoek aan het nijntje museum graag zo prettig en veilig mogelijk maken. Lees daarom svp deze huisregels:

Online tickets

De toegang tot het nijntje museum is gereguleerd met tijdslottickets. Elke bezoeker heeft een (online) ticket met aanvangstijd nodig, ook als je gratis toegang hebt. Elke tien minuten wordt een beperkt aantal bezoekers binnengelaten. Zo wordt het niet te druk. Kom op tijd, maar niet te vroeg. Bestel tickets.
Let op: er zijn voorwaarden verbonden aan het wijzigen/verplaatsen van tickets. Deze en andere informatie over tickets vind je bij veelgestelde vragen

Coronapas voorlopig nodig in museum

Omdat het nijntje museum een zogenaamde doorstroomlocatie is, is het vanwege de aangescherpte regels voorlopig nodig om een coronatoegangsbewijs én een identiteitsbewijs te tonen bij bezoek. De museumwinkel is vrij toegankelijk, een mondkapje is verplicht. Voor meer info kijk ook op rijksoverheid.nl 

Vaste route

Houd je aan de route. Deze is gemaakt om de veiligheid van jou en je kindje te waarborgen. Op veel plekken geldt eenrichtingsverkeer. Klik hier Plattegrond nijntje museum voor de plattegrond van het museum. 

Buggy’s en garderobe

Je buggy kun je zoveel mogelijk kwijt in de buggystalling op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn lockers om je jassen en tassen in op te bergen.

Eten en drinken

Eten en drinken zijn niet toegestaan in het nijntje museum. Bij de koffiecorner kan je lekkere snacks, een nijntje pannenkoek en drankjes krijgen. Die kan je daar nuttigen.

Bezoekduur

Om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen, verzoeken we je vriendelijk om maximaal 1,5 uur te blijven. 

Koop je kaartjes online

Bestel nu je kaartjes voor het nijntje museum.

bestel tickets

ontdek jouw wereld
in het nijntje museum

plan je bezoek koop kaartjes

het nijntje museum is verhuisd

Je vindt het museum op Oudegracht 167 in Utrecht.

Vergeet je mondkapje en coronatoegangsbewijs (qr-code) niet.

 

lees meer sluiten