Huisregels

Wij willen je bezoek aan het nijntje museum graag zo prettig en veilig mogelijk maken, ook in de anderhalvemetersamenleving. Het coronavirus heeft echter invloed op de manier waarop je het museum bezoekt.  Daarom gelden deze huisregels:

Online tickets

Elke bezoeker heeft een online ticket met aanvangstijd nodig, ook als je gratis toegang hebt. Elke tien minuten wordt een beperkt aantal bezoekers binnengelaten. Zo wordt het niet te druk, en is het mogelijk anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Kom op tijd, maar niet te vroeg. Bestel tickets.
Let op: er zijn voorwaarden verbonden aan het wijzigen/verplaatsen van tickets. Deze en andere informatie over tickets vind je bij veelgestelde vragen

Gezondheid

Ga niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij en hun huisgenoten tenminste 24 uur klachtenvrij zijn. We volgen de regels van het RIVM en daaruit voortvloeiend de regels die gelden voor de basisscholen en kinderdagverblijven. 

Vaste route

Houd je aan de route. Deze is gemaakt om de veiligheid van jou en je kindje te waarborgen. Op veel plekken geldt eenrichtingsverkeer. Klik hier Plattegrond nijntje museum voor de plattegrond van het museum. 

Buggy’s en garderobe

Kom je met een baby of kindje dat nog niet kan lopen, neem dan liefst een draagzak mee. Door de nieuwe indeling is er weinig plek om kinderwagens of buggy’s te stallen. Deze kunnen dan mee het museum in.
Neem zo min mogelijk spullen mee naar het nijntje museum. Er zijn lockers, maar de ruimte is beperkt. Vanwege de coronaregels is het huis van nijntje in gebruik als garderoberuimte. 

Eten en drinken

Eten en drinken zijn niet toegestaan in het nijntje museum. 

Bezoekduur

Om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen, verzoeken we je vriendelijk om maximaal 1,5 uur te blijven. 

Bezoekersaantal

In het nijntje museum mogen 180 bezoekers tegelijk aanwezig zijn.

Koop je kaartjes online

Bestel nu je kaartjes voor het nijntje museum. Iedereen heeft een online ticket met aanvangstijd nodig, ook als je gratis toegang hebt. Zo blijft je bezoek veilig en aangenaam.

bestel tickets

ontdek jouw wereld
in het nijntje museum

plan je bezoek koop kaartjes